Ravintolapalvelut

Kuntatalossa syödään hyvin. Kokous- ja juhlatarjoiluissa on valinnanvaraa ja monipuolinen ja maukas lounasbuffettimme on katettuna joka arkipäivä. Tarjoilut Kuntatalossa loihtii uudistunut Palmia. Avara ja viihtyisä ravintolamme sekä kahvila ovat kaikille avoimia.

Aulakahvila ja terassi

Kuntatalon viihtyisässä kahvilassa tarjoillaan päivittäin Hyvän Olon aamiainen. Pikkunälkään kahvilasta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä ja makeita kahvileipiä sekä muita välipaloja. Kahvilassamme on tarjolla aina luomukahvia sekä ihania erikoiskahveja vastajauhetuista pavuista.

Pyydä tarjous

Olipa kokous- tai tapahtumatarpeesi millainen vain, me järjestämme sinulle siihen tarjoilut. Järjestetään yhdessä onnistunut tilaisuus. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös täältä:

Pyydä tarjous

Lounasravintola

Valoisa 200-paikkainen lounasravintolamme tarjoaa viihtyisän ruokahetken joka arkipäivä klo 10.30–14.00. Lounaslistalta löytyy kotimaisia ja kansainvälisiä makuja, luomua, kasvisherkkuja unohtamatta.  Tarjoamme päivittäin kolme lämmintä lounasvaihtoehtoa ja keiton. Lounas sisältää juoman, lisäkesalaatin, leivän ja jälkiruoan. Kesällä voit nauttia lounaasta aurinkoisella terassillamme. Avara ja valoisa ravintolasalimme on avoinna ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

Kokoustarjoilut

Onnistuneen kokouksen salaisuus löytyy herkullisista tarjoiluista. Me pidämme kokousvieraasi tyytyväisinä pitkinäkin palaveripäivinä. Erikoisruokavaliot, kasvisruoat ja muut erityistoiveet onnistuvat helposti. Kokousvieraille katetaan aamukahvibuffet ravintolaamme tai asiakkaan toiveesta tarjoilut saadaan katettua myös kokous- ja kabinettitiloihin. Edustustilaisuudet hoituvat tyylikkäästi vankalla ammattitaidolla.